2018-03-04 06:45:58• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Nagyon határozott

Napi horoszkóp március 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Valaki vonzalmat fejez ki ön iránt, amit nem viszonoz. Ettől függetlenül önnek is szimpatikus az illető, és barátjául el is fogadná. Érdeklődésük is közös, úgyhogy azért ne legyen elutasító.


Bika: IV. 20. - V. 20.
A hét vége kiválóan alkalmas szórakozásra, ám a szórakozást valamilyen munkának kell megelőznie. Észre sem veszi azonban, és valami eltereli a figyelmét, a munkából tehát nem lesz semmi.


Ikrek: V. 21. - VI. 21. 
Ha ma a tétlenséget választja, nem veszít semmit, sem anyagilag, sem erkölcsileg. Úgyis olyan indiszponált, hogy csak elrontaná, amihez hozzányúl. Pihenjen!


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Szerelmi életében egyre javulnak a dolgok. Az érzelmi összhang erősnek látszik kettőjük között. Figyeljen a gyakorlati dolgokra.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A szerelemben jobbnál jobb dolgokra számíthat, amelyekre korábban hiába várt. Kedvet érez, hogy valóra váltsa romantikus álmait. Rajta hát!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Remekül kijön partnerével, és most a csillagok is segítik, hogy még nagyobb összhang legyen közöttük. Merje megtenni a kezdő lépést.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Egyre tudatosabban ügyel egészségére és erőnlétére. Szeretné jól érezni magát, és jól kinézni, mire eljön a jó idő. Párkapcsolata lefoglalja gondolatait.


Skorpió: X. 23. - XI. 21. 
Szórakoztató beszélgetést folytat, mindenki szeret a közelébe férkőzni. Vannak ugyan irigyei, de személyes varázsával azokat is meggyőzi.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Nagyon határozott. Szinte azonnal képes dönteni és végrehajtani, amit elképzel. Azért legyen óvatos, nehogy valamit elsiessen, s utána késő a bánat.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Kiegyensúlyozottsága megbillenni látszik, amikor a pénzügyei kerülnek szóba. Minden tudását és képességét össze kell szednie, hogy kifizethesse tartozását.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Váratlan pluszbevételre számíthat. Anyagi helyzete rendeződik, sőt, most talán még félre is tudna tenni egy kicsit, de nem ülhet sokáig a babérjain.


Halak: II. 19. - III. 20.
Remek formában van, és fantáziadús a mai napon. Problémáit könnyedén megoldja, ha kell, kompromisszumra is hajlandó. Jó humorával elbűvöli a környezetében élőket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: